Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostaje bardzo malo IP

QySs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 12 lvl gram pvp i strasznie mało dostaje punktów IP=PZ

Teraz gralem wygralismy dostalem 59 IP

P.S 12 lvl grac pvp czy al?

Opublikowano

najwidoczniej słabo grasz ^^ mało kili, asyst, zadanego dmg itd itp to wszystko przeradza się w ip i exp

Najwidoczniej nie wiesz co mówisz ^^.

Zdobyte ip zależy od czasu gry - im dłuższa gra tym więcej ip dostaniesz.

1209724821770342.png
Opublikowano

Najwidoczniej nie wiesz co mówisz ^^.

Zdobyte ip zależy od czasu gry - im dłuższa gra tym więcej ip dostaniesz.

Od wszystkich statystyk zależy ilość IP. A mało Ci idze bo pewnie dajecie surrender w 20 min.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Widzę, że was nie przekonam więc odsyłam tutaj:

http://translate.google.pl/translate?js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fleagueoflegends.wikia.com%2Fwiki%2FIP

1209724821770342.png
Opublikowano

yy nie zgadzam sie z kolega co mowi ze ilosc ip zalezy od killi etc

To nie ma zanczenia bo przymuscmy fighter ma 20 zabic

a tank ma 0 i ? co z tego wynika ze xin powinien dostac od niego o xx wiecej IP

to nie tak dziala to jest gra druzynowa i tu kasa zalezy wylacznie od czasu gry i od /win/defeat .... nie wazne czy zabijasz czy nie

Zeby nie pisac potem 2 odpowiedzi

Domyslam sie ze ktos napisze mi zaraz ze assyty to co kasy nie daja ?

to juz pisze

Ze np. taka soraka moze leczyc caly mecz ludzi nie zabijac nie asystowac a i tak dostanie tyle IP co wszyscy

Mam nadzieje ze dotarlo Pzdr

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

IP zależy od: czasu gry, czy był surrender(surrender to jakieś -11 ip), trybu gry(custom, coop vs. ai i 3vs3 mają obniżoną ilość ip).

Opublikowano

Jeżeli dostaje po 50 ip to pewnie przegrywa ..

A ip zależy od wszystkiego killi, asyst, deadów, turentów, farmy itp. Jeżeli za same kille by było więcej ip to supporty by gówno dostawały

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@up

Ilość zdobywanych IP zależy tylko od czasu gry. Chyba, że jest to custom albo coop, wtedy są kary od -25% do -75%.

For a win, the reward is approximately: 18.193 IP + 2.312 per minute IP.
For a loss, the reward is approximately: 15.401 IP + 1.430 per minute IP.

Jeśli tamci dali surrender w ok. 20 minucie to wszystko się zgadza ;).

Opublikowano

turentów

Sorry za taki mały offtop, nie będę powtarzał to co inni już napisali, ale ku*wa TURRETY a nie TURENTY

11.jpg

Opublikowano

Jeżeli dostaje po 50 ip to pewnie przegrywa ..

A ip zależy od wszystkiego killi, asyst, deadów, turentów, farmy itp. Jeżeli za same kille by było więcej ip to supporty by gówno dostawały

Skoro jesteś kidmodem wymaga się od Ciebie więcej więc muszę się do tego przyczepić:

Odpowiadasz na pytanie nie czytając ze zrozumieniem (napisał, że wygrał).

Nie patrzysz na poprzednie odpowiedzi - w mojej zawarty był link do lol.wikia gdzie było czarno na białym jak to jest.

Wprowadzasz w błąd.

@UP

Jeżeli w lolu nie dostaje się ip za przegraną to Ty chyba znalazłeś sposób na surrendera w 1 min...

1209724821770342.png
Opublikowano

No, przeczytałem i co ? Nie musisz wierzyć we wszystko co piszą bo nawet na wikipedi są błędy

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Co nie znaczy, że gadasz głupoty. Nie wiesz - nie wypowiadaj się i nie wprowadzaj innych w błąd. KidMod powinien świecić dobrym, a nie złym przykładem. ;x.

Na ilość IP wpływają też IP boosty i 1st day win.

Opublikowano

Przykład: za ostatnią grę dostałem 94 ip, kumpel za tą samą grę dostał 97 bo miał 3 kille więcej i deada mniej więc nie mów, że wszystko zależy od długości rozgrywki

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Nie wiem czy ip boost daje aż 3 ip ;o Mówie, ta sama gra, tyle samo minut, ale ktoś dostaje więcej ktoś mniej więc nie może być liczony sam czas

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Nie chcę wyzywać ale Ty chyba tego kid moda znalazłeś w kinder niespodziance bo wprowadzanie w błąd i taka upartość trzymając przy swoim pomimo tego, że dajemy tu dowody i piszemy, że jest tak, a nie inaczej to po prostu niewiarygodne.

1209724821770342.png
Opublikowano

No cóż, może i macie racje, ale jestem uparty i nikt tego nie zmieni ;)

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

na pewno nie jest tak że każdy dostaje dokładnie tyle samo ip ^^, często grając z kumplami rozmawiamy przez vt i pytam się o otrzymane ip, są różnice lecz niewielkie ^^

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No to ja mam takie pytanie:

Otóż, w LoL'a gram krótko, raptem kilka dni, więc na razie ćwiczę z botami, ale nie o to tu chodzi.

Pokaże Wam wyniki z kilku moich gier:

http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=beztytuucropi.png&res=medium

Niby tutaj jest wszystko OK.

No to spójrzcie na to:

http://desmond.imageshack.us/Himg94/scaled.php?server=94&filename=76615958.png&res=medium

Dlaczego, do jasnej ciasnej, zdobyłam więcej killów, mniej razy zginęłam i dostalam aż o tyle mniej PZ/IP?

Żeby nie było kłócenia się, że tu chodzi o asysty, to jeszcze to:

http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=30709801.png&res=medium

Ja tego nie rozumiem...

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...